Kunsten at være fantastisk PDF dansk gratis

Posted by

DOWNLOAD Kunsten at være fantastisk PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Kunsten at være fantastisk

Kunsten at være fantastisk

Andy Cope

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

At være fantastisk, succesrig og glad handler ikke om at lave om på dig selv – det handler om at finde ud af, hvad der virker for dig og gøre mere af det. Kunsten at være fantastisk er propfuld af gode råd, konkrete eksempler, citater, morsomme indslag og vigtige spørgsmål for at få dig til at tænke over dit arbejde, forhold og livet. Du vil opdage, hvad dine styrker er, lære hvordan du kan udnytte det du har på bedst mulig vis, finde ud af hvor du gerne vil hen og tage nogle konkrete skridt mod din fantastiske fremtid. Læs den. Tag ved lære af budskaberne. Resultaterne vil give positive resultater i alt, hvad du foretager dig. Bare vær dig selv. På en fantastisk måde.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2016-03-07FILNAVN: Kunsten at være fantastisk.pdfISBN: 9788771583670FILSTØRRELSE: 4,61 MBFORFATTER: Andy Cope
Sprog: Dansk


Kunsten at være fantastisk.PDFTags:
download Kunsten at være fantastisk pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Kunsten at være fantastisk download bogen?
Kunsten at være fantastisk torrent uden registrering
Hent Kunsten at være fantastisk gratis ogg
Kunsten at være fantastisk (e-bog) af – Politiken Books“Kunsten at være fantastisk“ [1. udgave, 1. oplag] af Andy Whittaker Andy Cope – Hæftet (Bog med hæftet ryg). På dansk. Genre: Psykologi, Psykisk Sundhed. Udgivet …
Kunst kan være hvad som helst – og det gør den politisk – kunsten.nuJeg meldte mig til kurset, fordi jeg havde brug for at lære at være mere tilstede i min krop. Det har været helt fantastisk, at jeg på få gange er blevet helt …


Leave a Reply

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kunsten at være fantastisk – Andy Whittaker Andy Cope (Hæftet bog) [1 …At være fantastisk, succesrig og glad handler ikke om at lave om på dig selv – det handler om at finde ud af, hvad der virker for dig og gøre mere af det.