Sindssygt langt ude københavnske godnathistorier 1 [ePub/Mobi]

Posted by

DOWNLOAD Sindssygt langt ude københavnske godnathistorier 1 PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Sindssygt langt ude københavnske godnathistorier 1

Sindssygt langt ude københavnske godnathistorier 1

Boris Boll-Johansen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

20 underholdende historier om København. „Kan man holde masken er bogen yderst velegnet til oplæsning,“ skrev B.T. Vi skal blandt høre om kunstneren Bissen, der en morgen roede ud på Sortedamssøen for at vække flodguderne Nilen og Tibern, der overnattede i København. Og hvem vidste, at Valby Bakke gemmer på et stort hvalskelet? Eller at det var en skovtrold, der byggede Bellahøj Badet til Christian den Fjerde? Jovist, der er mange gode forklaringer i denne bog, og hvis du synes, det lyder helt usandsynligt, så er det fordi, du ikke har læst den grundigt nok. Aldersgruppe fra 5-6 år. Politiken skrev: „Sindssygt langt ude københavnske godnathistorier giver en ny generation af opvoksende danske børn muligheden for resten af livet at forbinde hovedstadens navn med et skævt, naivt univers bestående af tossede konger, pjattede ballademagere, trolde, drager og skrupskøre kællinger.“ Fra lektørudtalelsen: „… En fornøjelig humørspreder.“


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2018-10-23FILNAVN: Sindssygt langt ude københavnske godnathistorier 1.pdfISBN: 9788797036037FILSTØRRELSE: 10,39 MBFORFATTER: Boris Boll-Johansen
Sprog: Dansk


Sindssygt langt ude københavnske godnathistorier 1.PDFTags:
download Sindssygt langt ude københavnske godnathistorier 1 pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Sindssygt langt ude københavnske godnathistorier 1 download bogen?
Sindssygt langt ude københavnske godnathistorier 1 torrent uden registrering
Hent Sindssygt langt ude københavnske godnathistorier 1 gratis ogg
Klørkonge.dk“Fis og ballade og sjovt at læse højt.“ – Lektørudtalelse Bogen indeholder syv fantasifu
Sindssygt langt ude københavnske godnathistorier 1 af Boris Boll …Men i Sindssygt langt ude københavnske godnathistorier 1 røbes det, … Den tredje og foreløbig sidste bog i serien om de „sindssygt langt ude københavnske …


Leave a Reply

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Få Sindssygt langt ude københavnske godnathistorier 1 af Boris Boll …Få Sindssygt langt ude københavnske godnathistorier af Boris Boll-Johansen som bog på dansk – 9788797036037 – Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev …