Tro, håb og Gorgonzola [ePub/Mobi]

Posted by

DOWNLOAD Tro, håb og Gorgonzola PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Tro, håb og Gorgonzola

Tro, håb og Gorgonzola

Lars Daneskov

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Valgt af BMF´s medlemmer til året børnebog 2013 Antons mor er ostehandler og skilt. Anton er derfor, som alle andre skilsmissebørn, uhyre opmærksom på de signaler, hun udsender. Hvornår er hun træt, hvornår er hun ked af det og ikke mindst – hvordan kan han hjælpe hende? En aften sidder de to og ser morens yndlingsserie Tro, håb og Amore om detektiven Don Amore, der klarer alt, og moren får sukkende konstateret, at det jo var „sådan en mand, man skulle have“. Én med stort overskæg og stærke, lange arme … sådan nogle, der kan nå de øverste hylder i ostebutikken. Og dér starter den store jagt. En jagt, der bringer Anton og hans bedste ven Molly direkte i favnen på en pizzamand med hår på ryggen, en betjent med meget store solbriller og en far med en slowfoxskade – alt sammen på grund af en plan, der involverer en tyggegummiautomat, en skægtrimmer og en stinkende Gorgonzola. Dette er den første bog i serien om Anton. Om forfatteren: Lars Daneskov (1963) er journalist, tv- og radiovært og forfatter til bl.a. Far på Færde, Godmorgenhistorier og Mor har en baby inde i maven.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2013-08-16FILNAVN: Tro, håb og Gorgonzola.pdfISBN: 9788740011999FILSTØRRELSE: 3,20 MBFORFATTER: Lars Daneskov
Sprog: Dansk


Tro, håb og Gorgonzola.PDFTags:
download Tro, håb og Gorgonzola pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Tro, håb og Gorgonzola download bogen?
Tro, håb og Gorgonzola torrent uden registrering
Hent Tro, håb og Gorgonzola gratis ogg
| eReolen GO!Tro håb og gorgonzola (bog) af forfatteren Lars Daneskov | Børnebøger | Antons mor er ostehandler og skilt. Anton er derfor, som alle andre skilsmissebørn, uhyre …
Tro, håb og gorgonzola – Lydbog – Lars Daneskov – StorytelHjælp til formater Lydbogsformater MP3. MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.


Leave a Reply

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tro, håb og gorgonzola af Lars Daneskov – Ord fra en bibliofilEn aften sidder de to og ser morens yndlingsserie Tro, håb og Amore om detektiven Don Amore, der klarer alt, og moren får sukkende konstateret, at det jo v