Paper Towns [ePub/Mobi]

Posted by

DOWNLOAD Paper Towns PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Paper Towns

Paper Towns

John Green

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Paper Towns er historien om et mysterium. Mysteriet om de mennesker, vi idealiserer så højt, at vi i vores jagt på at finde dem opdager, at vi leder efter de forkerte… Barndomsvennerne Quentin og Margo går på samme high school, men er vokset fra hinanden. Den nørdede Q følger fascineret fra sidelinjen den gådefulde, smukke Margo, som flirter rundt med de populære elever på skolen. Men hun bliver først et mysterium, da hun en tilfældig aften kravler ind gennem Q’s vindue og tilbage i hans liv – med planer om en hævnaktion mod alle der nogensinde har såret hende. Efter deres eskapadenat forsvinder Margo, og Q og hans venner dropper eksamenslæsningen for at finde hende, død eller levende. Grin, græd og tænk med John Green, der endnu en gang giver læseren mere end bare en sjov og romantisk fortælling! Paper Towns kommer på det store lærred i juli 2015 og bliver dermed opfølgeren til biografsuccesen En flænge i himlen. Pressen skriver: »Der bliver ikke leflet for den unge læser, det er filosofi i fiktionsform, men det tunge serveres med let humor, stigende spænding og rappe dialoger. Efter endt læsning sidder man – også som ældre ung – tilbage med en stille erkendelse af, at man er blevet en lille smule klogere på sig selv og sine anlæg for at klippe luftkasteller af pis og papir.« ***** – Merete Reinholdt, Berlingske »Velskrevet, vedkommende og indsigtsfuld ungdomsbog, der med humor og kant får alle til at tænke over hvem deres venner og kærester i virkeligheden er bag facaden.« – Christine Christensen, Lektør »Alt i alt var det en rigtig god læseoplevelse, og det er uden tvivl ikke sidste gang, jeg har læst bogen. Desuden gjorde den mig bare endnu mere hooked på Greens forfatterskab, og jeg kan slet ikke vente med at læse mere af ham.« **** – boghjørnet.dk »En forunderlig bog med en forunderlig hovedperson, som næsten ikke er til stede […] en kinesisk æske, et mylder af tanker og indtryk, et storslået forsøg på at finde den røde tråd.« **** – Steffen Larsen, Politiken »En rigtig flot og tankevækkende roman, hvor meget er på spil.« – Kent Poulsen, Børn & Bøger »Greens prosa er enestående – fra vanvittig morsom, hyperintellektuel trash talk og slang, over kompleks filosofi, til overvældende observationer og sandheder. Han rammer plet – præcis hvordan ting føles, ser ud, påvirker – side efter side.« – School Library Journal »Spændende og eftertænksom bog om venskab, kærlighed og mod.« ***** – pallesgavebod.dk


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2015-06-23FILNAVN: Paper Towns.pdfISBN: 9788763839587FILSTØRRELSE: 6,63 MBFORFATTER: John Green
Sprog: Dansk


Paper Towns.PDFTags:
download Paper Towns pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Paper Towns download bogen?
Paper Towns torrent uden registrering
Hent Paper Towns gratis ogg
Køb Paper Towns – Microsoft Store da-DKFilmmagasinet Ekko er et magasin om film og medier. Det er anmeldelser, essays, analyser og baggrund, store interviews med hjemlige såvel som internationale …
Scope > Film > Paper Towns – Scope – Danmarks største filmguideFictitious entries on maps may be called phantom settlements, trap streets, paper towns, cartographer’s follies, … The fictitious entry Agloe, …


Leave a Reply

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Paper Towns by John Green – Goodreads — Share book recommendations …Quentin er forelsket i sin mystiske nabo Margo. Da hun pludselig forsvinder, tager Quentin ud på en episk rejse for at finde hende og en gang for alle lære …