Byggesten til danskundervisningen PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

Posted by

DOWNLOAD Byggesten til danskundervisningen PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Byggesten til danskundervisningen

Byggesten til danskundervisningen

Martin Jørgensen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Byggesten til danskundervisningen viser veje fra det faglige indhold i danskfaget til de opgaver, som den studerende møder i praktikken – fra danskfag til danskundervisning. Der er begrundelser for danskfagligt indhold, og der er inspiration til konkret udførelse. Bogen imødekommer således et behov for at styrke den praktiske side af læreruddannelsen og for at kombinere denne praksis med en synlig og reflekteret faglighed. Bogen handler om danskundervisning i de ældste klasser. Den er en parallel til bogen med samme titel om de yngste klasser. Den vil endvidere fungere godt i et samspil med Mosaikker til danskstudiet – en grundbog, som der løbende henvises til. Bogen falder i tre dele. Første del indeholder gennemgående emner som genre, sprogligt fokus, fortsat læsning, fagligt repertoire, it i danskundervisningen, undervisningsdifferentiering og motivation. Anden del indeholder otte kapitler om danskundervisning: skrivepædagogik, mundtlighed, essay, episk fiktion, kortprosa, lyrik, nyhedsartikel og kortfilm. I hvert kapitel er der små artikler om faglige og fagdidaktiske emner samt et undervisningseksempel. I alle kapitlerne er der en artikel om genre. Tredje del indeholder en overordnet fagdidaktisk refleksion om fagdidaktik, fagsyn, mål, progression og evaluering, tværfaglighed samt en fagdidaktisk arbejdsmodel med 10 spørgsmål til danskundervisningen. Bogen henvender sig til lærerstuderende samt interesserede folkeskolelærere.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2008-08-15FILNAVN: Byggesten til danskundervisningen.pdfISBN: 9788776755201FILSTØRRELSE: 1,80 MBFORFATTER: Martin Jørgensen
Sprog: Dansk


Byggesten til danskundervisningen.PDFTags:
download Byggesten til danskundervisningen pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Byggesten til danskundervisningen download bogen?
Byggesten til danskundervisningen torrent uden registrering
Hent Byggesten til danskundervisningen gratis ogg
Byggesten til danskundervisningen, emne: anden kategoriSe billigste Byggesten til danskundervisningen: fagdidaktik og metode 1.-5. klasse, Hæfte Laveste pris kr. 189,- blandt 10 butikker Se anmeldelser ☆ og …
Byggesten til danskundervisningen af Gurli Bjørn Iversen, Ingelise …Detaljer om bogen. Bogtype: Paperback, udgivelsesår: 2009, udgave: 1 ISBN: 9788776757120 Beskrivelse: Byggesten til …


Leave a Reply

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Byggesten til danskundervisningen af Gurli Bjørn Iversen, mfl. som bog* Bemærk at nogle forhandlerpriser er studiepriser altså en pris du kun kan opnå, hvis du er studerende.